RETUR

Consumatorul/cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului (conform OUG 34/2014).
In momentul primirii comenzii, recomandam insistent tuturor clientilor sa verifice temeinic produsele inainte de a le folosi. Va informam ca IncaltamintedePiele.ro nu se obliga sa returneze cheltuielile de transport. Orice produs trebuie returnat sub responsabilitatea si costurile consumatorului/cumparatorului. IiRomanesti.com nu poate fi tras la raspundere pentru produse pierdute sau intarziate in momentul returnarii.

Puteti returna produsele prin Fan Courier, iar suma de bani platita de dvs. va fi returnata integral, mai putin costurile de transport si comisionul bancar aferent viramentului pentru suma returnata in valoare de 5 lei, in termen de 14 zile de la primirea coletului de catre noi.


Orice intentie de retur a unui produs trebuie sa fie comunicata in scris prin email. Produsele se returneaza doar in ambalajul original primit de la comerciant si cu eticheta intacta. Nu se accepta ca retur produsele care au semne de utilizare, au eticheta rupta sau care nu contin ambalajul original primit de la comerciant.

Duceti articolele pe care le returnati, la un centru de preluare expedieri Fan Courier, din Romania.

SCHIMB PRODUSE
In cazul in care marimea comandata nu se potriveste, solicitarea de schimb a produselor se face in scris prin email, in termen de 14 zile de la data primirii coletului de catre consumator/cumparator.

Orice intentie de retur in vederea schimbului unui produs trebuie sa fie comunicata in scris prin email. Produsele se returneaza doar in ambalajul original primit de la comerciant si cu eticheta intacta. Nu se accepta ca retur produsele care au semne de utilizare, au eticheta rupta sau care nu contin ambalajul original primit de la comerciant.

Ulterior primirii produsului returnat in vederea schimbului, se va expedia produsul cu noua marime solicitata.

Taxele de transport tur/retur aferente schimbului de produse, se vor suporta in totalitate de catre consumator/comerciant.

Duceti articolele pe care le returnati, la un centru de preluare expedieri Fan Curier, din Romania.