Filtreaza dupa

Culoare

Culoare

Marimea

Marimea

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

  • 300,00 lei - 450,00 lei

Material

Material

Bocanci barbati

Bocanci se deosebesc de restul prin respirabilitate crescută și greutate redusă. Deși tot trebuie să facă față la ploaie si zapada, trebuie în același timp să ofere o ventilare mai bună a piciorului pentru a elimina transpirația și a evita supraîncălzirea.

Majoritatea încălțărilor tehnice sunt confecționate predominant din mesh sau alte materiale textile în combinație cu piele și pot veni în varianta cu membrană împermeabilă sau nu. Membrana în această situație este strict o opțiune personală. Aceasta protejează de ploaie sau apa din băltoace, dar în același timp face pantoful mai puțin respirabil și mai greu de uscat.

Talpa este de cele mai multe ori flexibilă, dar pentru varianta de ghete iarna barbatesti talpile vin în variante rigide sau semi rigide pentru a facilita mersul pe zăpadă.

Între bocancii de vară și ghete de munte nu sunt diferențe majore. Pentru bocanci barbati este prevazuta doar o construcție ceva mai solidă, și au botul protejat de cauciuc. Ghetele sunt mai subțiri și mai ușoare.

Semighetele sunt mai scurte, tăiate sub gleznă și sunt de preferat vara pentru o ventilare mai bună. Însă o pereche de bocanci  de munte înalți îți va proteja gleznele de zgârieturi, julituri și nu va permite pietricelelor să intre la fel de ușor în interior.

Pentru a face o alegere cât mai potivită, iată câteva aspecte general valabile, de care e bine să țineți cont când vă decideți asupra unui model de bocanc de munte, bocanc de drumeție, gheată sau semigheată. La prima testare, încălțați bocancul, preferabil cu o pereche de șosete comode, cât posibil aceleași cu care-i veți purta în general.

Gama noastra de bocanci este foarte variata, in culori de la negru, maro, bej, albastru.

Bocanci barbati

Subcategorii

Filtre active

Ghete Bocanci Piele Naturala Tomy

Ghete Bocanci Piele Naturala Tomy

450,00 lei 350,00 lei
Ghete bocanci Thomas black

Ghete bocanci Thomas black

350,00 lei 300,00 lei
Ghete bocanci Thomas brown

Ghete bocanci Thomas brown

350,00 lei 300,00 lei