• La reducere!
  • -50,00 lei
Cizme tip ugg Carla

Cizme tip ugg Carla

  • Culori disponibile : negru
  • Marimi disponibile : 36-40
  • Material  talpa exterioara : cauciuc
  • Material brant : material textil inblanit
  • Material  superior : piele intoarsa 
200,00 lei Economiseste 50,00 lei
250,00 lei
cu TVA
Marimea
Culoare
  • Negru
Cantitate
IN STOC

 

14 zile pentru returnare

  Plata Card

Plata Ramburs la Livrarea Produselor

  Livrare rapida prin Fan Courier

Livrare 24/48 ore.

  Livrare Posta Romana

Timp de livrare 2-4 zile.

  Comanda Telefonica 0722850646

sau Whats App

Ghete tip ugg din piele intoarsa, interior blana ecologica,talpa din cauciuc, culoare negru. 

Descriere Ghete tip ugg :

  • material exterior:piele intoarsa ecologica
  • interior:blana sintetica
  • talpa:din cauciuc
  • culoare:negru

 INSTRUCTIUNI DE INTREBUINTARE:Ghete tip ugg

-dupa fiecare purtare,incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format.

-pentru a crea conditii igienice de purtare si mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.

-incaltamintea umeda se usuca lent ferita de contactul direct cu sursele de caldura.

-fata incaltamintei se va feri de lovituri directe.

-incaltamintea de poliuretan, cauciuc, p.v.c. se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici [motorina, benzina, e.t.c.].

-curatirea incaltamintei se face astfel

incaltamintea cu piei netede sau presate se curata cu o carpa moale, nu perie iar petele de giasime  sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apuasa de detergent 1-2.

-pentru buna intretinere a pielii dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema.

-incaltamintea cu fete din piele sintetica si din inlocuitori din piele pe baza de p.v.c., poliuretan se curata de praf cu o carpa uscata iar de noroi cu o carpa umeda.

-se va feri de contactul direct cu solventii organici, produse petroliere, detergenti, crema pentru incaltaminte si cu orice sursa de caldura.incaltaminte de iarna cu fete de inlocuitori este garantata de a se purta numai in conditiide temperatura pana la -15 c. deasemenea nu se va purta in mediu cu conditii grele de noroi, pietre.

-incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat.dupa fiecare purtare incaltamintea se curata de praf cu o perie de haine uscata.petele de ulei sau grasimi se vor acoperi cu talc iar dupa 12 ore se perie.se interzice spalarea cu apa calda.

-prezentul talon de garantie va asigura toate drepturile conferite de legea 449/2003 si o.g. 21/1992.

Cizmele ugg Romania au inceput sa fie in voga acum cativa ani si, surprinzator, inca isi mentin o pozitie importanta pe piata de incaltaminte copii, cat si de adulti. Faptul ca pot fi purtate in orice anotimp, le ofera un avantaj considerabil. Sa nu mai mentionam faptul ca pot fi accesoriile perfecte pentru absolut orice tip de outfit: blugi, fustite, rochite.

Fetitele prefera sa detina cel putin o pereche de cizme ugg copii, mai ales datorita faptului ca sunt practice, usor de asortat, iar iarna prezinta o sursa de caldura sigura. Definesc si contureaza o tinuta de responsabilitate, care poate include si un tricou sau o camasa casual.

In ceea ce priveste curatatul lor, o intretinere continua le poate pastra ca noi pentru un timp indelungat. Pe langa aerul modern si simplu pe care il confera, ugg-urile creaza si o experienta unica de folosire: nu cantaresc mult si pot fi incaltate cu usurinta.

In magazinul nostru gasiti o gama variata de ugg copii in culori potrivite. De la albastru, rosu, la bej, maro, aici aveti totul la indemana.

Copiii pot necesita pantofi noi la fiecare 3-4 luni. Cât de des îți înlocuiești pantofii depinde de cât de activ este copilul tău și de cât de rapid cresc picioarele.

Bebelușii nu au nevoie de încălțăminte. Au nevoie doar de ghete, șosete calde și largi pentru a-și menține picioarele calde sau pantofi prealabil care nu leagă picioarele. Pantoful trebuie să fie flexibil, mai degrabă decât să ofere un suport rigid și este foarte important ca pantoful să aibă forma unui picior al copilului.

Încălțămintea pentru copii (vârsta între 9 luni și 3 ani) ar trebui să permită piciorului să respire, deoarece picioarele lor transpiră puternic. Evitați materialele sintetice care nu respiră. Pentru copiii de 9-18 luni, alegeți un pantof cu vârf înalt, care să rămână pe picior mai bine decât un oxford sau un pantof sportiv cu talpă joasă.

Stilul și potrivirea încălțămintei sunt importante pentru copiii de vârstă școlară. La această vârstă, pot alege dintr-o varietate de opțiuni, inclusiv pantofi sportivi, sandale, pantofi pentru drumeții, etc. Căutați pantofi cu un preț rezonabil, flexibil, bine ventilat, care să permită o mulțime de spațiu pentru creștere.

116
10 Produse

Fișa cu date

Stil
Casual
Material
Piele Intoarsa
Culoare
neagra
Dimensiune
36,37,38,39,40,

Referințe specifice

S-ar putea sa-ti placa si

Cizme din piele intoarsa naturala tip ugg maro

Cizme din piele intoarsa naturala tip ugg maro

400,00 lei 200,00 lei

16 alte produse din aceeași categorie:

Comentarii (0)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cizme din piele intoarsa naturala tip ugg verde

Cizme din piele intoarsa naturala tip ugg verde

400,00 lei 200,00 lei
Cizme din piele intoarsa naturala tip ugg maro

Cizme din piele intoarsa naturala tip ugg maro

400,00 lei 200,00 lei